THC olie proberen, 2 snelle methodes (alcohol en kokos)THC verbetert kwaliteit van leven ongeacht of je het nou recreationeel of medicinaal gebruikt, daarom is het ook verboden! Bij inhaleren door roken of …

51 Comments

 1. Ik maak THC /CBD-olie zelf volgens Simpson methode, sinds de longkanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen, óf tegen absurde prijzen, óf we kregen een of ander slap aftreksel v/e internetaanbieder, óf we kregen gewoon helemaal niets, nadat we al betaald hadden!
  Omdat ik het zelf maak, weet ik ook zeker dat ik goede olie heb, van daadwerkelijk 25% pure pasta (géén rare toevoegingen en géén leugens over het %THC of CBD, zoals vaak het geval is, bij de massaproductie van internetaanbieders/bedrijven/stichting SuverNuver)
  De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken, zodat mensen gewoon niet tegen zulke problemen aan kunnen lopen….
  Zelfs bij de apotheek, durven ze gewoon 180 euro te vragen voor een flesje (wel héél erg verdunde) THC olie!
  Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het helpt écht goed.
  Mocht jij ook tegen bovengenoemde problemen aanlopen, of heb je vragen, kun je me altijd mailen: [email protected] . wellicht dat ik je kan helpen ermee…

 2. Vandaag mijn 1e wiet olie gemaakt met de canalator .
  Geweldig !
  Echt, wat Lekker is deze olie. Hemels!
  Ligt misschien ook wel aan mijn eigen gekweekte wiet 😁👍😎

 3. Dankje voor de video, ik heb een vraagje, als je ipv olijfolie ‘e liduid’ gebruikt op de zelfde manier, is het dan bruikbaar voor e sigaretten?
  Mvg

 4. Okey dit ga ik zeker proberen. Alleen wil ik graag buitenwiet gebruiken i.p.v. de bewerkte planten. Verkoopt een coffeeshop ook buitenwiet?

  Bedankt voor de waardevolle info. Eye opener.

 5. Heel interessant allemaal, gebruik al twee jaar olie ivm met opname problemen (maagverkleining en darm ingekort) ben ik nu een vape (damp) variant te ontwikkelen op basis van pure THC pasta xx% mixen met plantaardige vg olie.

 6. Ik heb de master cannolator en er ook 1 gekocht, maar ben vergeten hoe het ook weer precies moest. Is daar een verkort introductiefilmpje van Werner?

Leave a Reply

Your email address will not be published.