IGP: Legalisation of marijuana in Thailand may see spike in smuggling



Police are concerned that the legalisation of marijuana by the Thai government may lead to an increase in smuggling activities, according to inspector-general of …

28 Comments

  1. geli btol aku dgr bila kaitkan ganja dgn dadah.pale apak ko lah…x pnh nk amik tau apa kajian atas ganja..yg di set kt kpala mreka ganja tu mghayalkan, mmbahayakan.. alcohol xpe lak membahayakan..dgn pmandu mabuk lg..pelik aku…dah la xde manfaat lgsung alkohol..bapak bengap

  2. Nampak Hina sungguh pemikiran mcm ni ye.. cukup2 tindas ideologi lapuk yang buatkan malaysia ni tak maju dari segi akal fikiran yang di guna2 kan.. orang melayu ni bangsa yes yes angguk2 apa hang ckp smua btol nk kena ikot ke.. cukup2 la tuan.. tak guna negara maju rakyat jadi hamba system dajal.. kalau benda tak bagus tak kan tikus makan benda ni bawak lari dari dalam balai..

  3. Ganja dadah kate nye adoi. legalise je la ganja malaysia 2020 ๐Ÿ‘ kasi anak melayu pula la naik byk cina tokey arak je naik ๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ

  4. Bang masalah ketagih alkohol xpe ke?? Yg stim ubat batuk beli kat farmasi pun xpe ke? Yg stim ubat beli kat klinik tu pun xpe ke?? Ganja ni bukan dadah. Dadah tu hasil dari bahan2 kimia ciptaan yg diubah suai untuk kegunaan dan semua dadah adalah merbahaya. Ganja tergolong dalam herba yg mempunyai kimia semula jadi. Aku baca kat internet dan aku terima pandangan setiap org. Jgn suka2 jatuhkan hukum dan sempitkan otak kita dgn menolak semuanya hanya kerana kerajaan mengatakan ianya salah. Government is real jokes for me. They dont tell the truth but lying is part of their philosophy.

  5. legalkan ganja di malaysia . sila kaji statistik di negara-negara yg legal ganja . apakah kesan terhadap negara tersebut selepas ganja dilegalkan . pasti positif lebih dari negatif

  6. macam jentikยฒ fikiran dia sama kan marijuana dengan drugs.. kalau ubat-ubatan farmasi tu lah sama dengan drugs … / free marijuana malaysia support .. kita cari pemimpin boleh kasi legal cannabis .. 420dibawabayu

  7. I was genuinely itching to fix it some wager some money on some sports matches that are phenomenon fitting now. I wanted to allow in you guys identify that I did understand what I weigh to be the trounce plat in the USA.
    If you fall short of to pull down in on the action, authenticate it out-moded: [url=https://onlinecasinorealmoneyd.com/]real money online casino[/url]

Leave a Reply

Your email address will not be published.