CBD-olie: dit moet je weten | RADAR (AVROTROS)Hoe ga je verantwoordelijk met CBD-olie om? Waarvoor kun je het het beste gebruiken? Radar praat na de uitzending na met CBD-onderzoeker Joost …

16 Comments

  1. Ik gebruik het a 1 jaar en heb Fibromyalgie kan ik CBD Olie en een flesje THC mixen ik zou dat is willen uitproberen,verder heb ik in Amsterdam via een vriend een goed adres betaal wel meer geld maar het is goed donker wat ik eerder niet had, en dit helpt en het helpt overal voor dus waarom niet???

  2. Hier naar luisterend zijn ook hier de verzekeraars weer degene die bepalen wat wel of niet vergoed wordt. Ooit maakte ikzelf hennep olie en het heeft mij meer dan goed geholpen bij pijnklachten. De natuurlijke producten werken vele malen beter bij mij dan chemische middelen

  3. Mijn ervaring met cbd olie, het zal vast en zeker helpen tegen pijn en slaap maar ik zal toch eerder voor wietolie gaan en deze na werkuren gebruiken. Cbd vermindert ook concentratie en geeft je ook gevoel van voldoening dus slecht tegen productiviteit net als wietgebruik.

    Ik zie wiet zeker als medicijn voor veel mensen en ik vind het persoonlijk onnodig dat je dan maar een klein deel van de plant gebruikt die juist veel beter zijn ding doet in samenstelling met zijn andere delen. Roken kan ook, geeft wel longschade en je moet van roken houden.

  4. Als je de pure koudgeperste kan fixen kan het zeker goed zijn, maar 9/10 die verkocht worden lijkt het me onzin door alleen het extract aan te lengen met bv olijfolie, pure kwakzalverij tegen hoofdprijzen 🤦‍♂️

Leave a Reply