Rutte over openen horeca in pinksterweekend: 'Het is denkbaar' | NU.nlVolgens premier Mark Rutte is het ‘denkbaar’ dat de horeca al in het weekend van Pinksteren de deuren opent, in plaats van op 1 juni. Dat zei Rutte vrijdag …

32 Comments

 1. Rutte uw bent levens gevaarlijk bezig met je lookdown met de 1 halve meter economie de corona bestaat al sinds de 60e jaren en iedereen kan ziek of dood gaan dat baseert niet op carona ziek zijn kan ook de griep hebben of longontsteking of hart en vaatziekte of long ontsteking of of beroerte enz Rutte hou op met die praktijken van jou om wensen nog bang te makken door middel van een lookdown die andere halve meter economie stop met die waanzin praktijken van u want jij kan wel en omkopen net als kranten de tv als ze maar geld krujgen zodat ze in jou geloven het Nederlandse volk en van u financie zaken waarom FAKE nieuws is waarom mensen in de zeik nemen ?waarom mensen bedriegen ?waarom beloof u dingen wat u nooit na bent gekomen ik vind het overmacht spellen met het Nederlandse volk het corruptie schandaal wat u doet want mensen zijn wakker geworden nu u de mensen wil facineren en mensen met een microchips wil geven enz zodat mensen opgesloten en gevolg kunnen worden overal zoals binnen als buitenleven kijken wat ze doen door de overheid en geen rechten meer hebben in een democratie land want er zijn er 2 Miljoen mensen daar al op tegen die niet meer uw geloven uw maakt Nederland daar mee kapot bij het niet normaal te zijn stop de LOCKdown zodat Nederland weer normaal kan leven als toen doe normaal de heer Mark Rutte u bent zelf niet normaal met uw vele leugens wat zal ik blij zijn als volgend jaar de verkiezingen weer zijn en de cijfers kloppen gewoon niet en dat van Maurice de Hond ook niet met ze 39 zetels heb de VVD nu dat zal er misschien wel 18 of 19 zijn want de VVD IS CORRUPT bezig en laat samen volgend jaar maart maar zijn 2021 zodat uw met de regering niks geen invloed meer kan hebben blij dat die 10 Maanden voorbij zijn en tijd nu word voor een e echt minster president die echt voor Nederlandse volk op komt en er echt is daarom stemmen veel Nederlanders op forum voor democratie die is er voor de echte Nederlanders u heb gewoon lak aan de regels en mensen mochten niks weten wat er besproken was de de andere halve meter dat moest vast gelegd worden kap met de onwaanzinnige onzin waarheden van u en u ministers want 2 half miljoen mensen zo en zo stemmen niet of meer op de VVD en door de lookdown zijn er meer mensen overleden door de angst en bangmakerij de LOCKdown was de lookdown er niet geweest dan waren er ook geen doden geweest dan anders te zeggen over Carona uw moet naar psychiater toe en uw goed laten onderzoeken wat er met u markeert de heer M.Rutte

 2. Volgens de virologen is en nog geen middel voorhanden om van het virus te genezen, met welk middel hebben ze dan de mensen genezen of zijn die nog met een lichte besmetting het ziekenhuis mogen verlaten.

 3. Het is al afgelopen met al onze vrijheden stelletje loosers.. Wat lopen jullie nog te discussiëren?. Jullie zijn al te laat!! Welkom in de nieuwe wereldorde! Jullie chips staan al voor jullie klaar makke schapen. Mensen die dit al 20 jaar verkondigen hebben jullie weggezet als complotdenkers. Is jullie welverdiende loon. Ik zou maar netjes in de rij wachten alvast. Misschien kan je dan eerder een plek bemachtigen in een café om je leed te kunnen wegzuipen.

 4. ik wil een ding heel graag weten waar ik al een tijdje bang voor was maar nog niks over te lezen was er staat namelijk bij aantal media website zal naam maar niet noemen ik wil heel graag duidelijkheid over hebben is het dat er coronavaccins worden ontwikkeld met daar in het coronavirus om zo doel bewust gezonde mensen te laten besmetten als het wel zo is wat ik denk en ik zit er denk ik niet naast dan zijn die coronamaatregelen er voor niks geweest en probeer maar met goede overtuigingen mij dat maar uit te leggen hou vol blijf thuis houd die ander halve meter afstand en gebruik je gezonde verstand ik zet mijn vraag tekens bij dit kabinet mijn vertrouwen is compleet weg

 5. hij weet niks moet het vragen aan de brussel .met die voucher ook ja moest i overleggen met brussel 4 miljard naar de klm van ons geld..maar ruim ook deze rotzooi zelf op ik stem vvd .want het word een zooitje,

 6. Rutte zou moeten opdraaien voor de kosten voor al de mensen die hun baan kwijt zijn in de horeca enz.. moet verantwoordelijk worden gesteld met de oudere die niet aan t corona overlijden maar aan eenzaamheid jarenlang bezuinigen. En durft nu te praten over de zorg.

 7. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your website? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or two pictures. Maybe you could space it out better?

 8. I’m writing to make you be aware of of the fabulous experience our child went through browsing your site. She picked up too many things, which include what it is like to have a marvelous helping character to let certain people clearly thoroughly grasp certain tortuous issues. You really did more than readers’ expectations. I appreciate you for coming up with the practical, trusted, revealing not to mention easy tips about the topic to Lizeth.

 9. I have been browsing the internet for about 2 hours and i landed on your blog post. I would like to add that the o2 ring is the best pulse oximeter, i would suggest to check it out!

 10. Hello! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My website covers a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Great blog by the way!

 11. Scotland is definitely a definitely wonderful country, and yearly it is seen through crowds of tourists coming from the United States, France, and even Italy or even Spain. I can easily not resist the impression that Poles come listed below mostly for job. Barely any person departing in July, August or even September will certainly consider Scotland. Perhaps it is due to the fact that of the costs that are absolutely hostile for some tourists. The land of Nessi and males in kilts is actually definitely worth a longer or brief journey. Perhaps it is excellent to think of it at this moment, when the market value of the pound is falling, and hence our company will pay much less for a holiday season in Scotland? Glen Affric in very early spring season Why is it worth it? Scotland is mainly a fantastic garden in the north of the nation. Highlands– hills covered along with yard as well as heathers, deep lochs (ponds), a significant coastline product line, glen (beautiful valleys), as well as most importantly, rarely found in Europe (especially in Scotland!) wilderness, where our company will certainly certainly not see a solitary home. Space, room and also area once more! Wild nature, a great quantity of plants, birds as well as other pets wait for attributes enthusiasts. In Scotland, I have actually actually managed to watch tapes, dolphins or perhaps deer. But Scotland is actually also an in the past interesting land (that viewed Brave Heart?), Where you can see impressive stone fortress (Edinburgh, Stirling, Linlithgow, Eilean Donan). The capital on its own, the majestic Edinburgh, additionally should have focus, especially throughout the summer celebrations. nation Scotland, scottish Scotland, app Scotland, tory Scotland, info Scotland, scotland Scotland, our company Scotland, edinburgh Scotland, kid Scotland, creed Scotland, chart Scotland, iona Scotland, menu Scotland, traveling Scotland, records Scotland, past history Scotland, vehicle Scotland, ship Scotland, uk Scotland, learn Scotland, celtic Scotland, glasgow Scotland, shetland Scotland, lifestyle Scotland, tay Scotland, bus Scotland, headlines Scotland, learning Scotland, little Scotland, navigating Scotland, cookie Scotland, covid Scotland, sport Scotland, accessibility Scotland, videos Scotland, highland video games Scotland, neighborhood Scotland, golf Scotland, scots Scotland, food Scotland, whisky Scotland, spending plan Scotland, visitscotland Scotland, museum Scotland, newsletter Scotland, arbroath Scotland, heck Scotland, road Scotland, distilleries Scotland, street andrews Scotland, alcoholic beverage Scotland, browse through scotland Scotland, europe Scotland, castles Scotland, future Scotland, encounter Scotland, blogging site Scotland, dundee Scotland, driving Scotland, sporting activities Scotland, covid-Scotland9 Scotland, transport Scotland. Edinburgh – Some concepts for seeing Scotland Traveling in Scotland ought to certainly start with its resources. It takes about 2 times to go to Edinburgh, but you may extend this time up to four. In the case of a brief check out to Scotland, you can likewise limit on your own to Edinburgh just, devoting one day on a round excursion through bus in the Scottish mountainous (virtually every traveling firm in the resources delivers it). Arran is contacted Scotland in baby. Loch Lomond is one of Scotland’s pair of national playgrounds, a wonderful pond neighbored through woods and also hillsides. On the way, you may additionally explore Stirling Castle. country Scotland, scottish Scotland, app Scotland, tory Scotland, details Scotland, scotland Scotland, our company Scotland, edinburgh Scotland, child Scotland, creed Scotland, chart Scotland, iona Scotland, food selection Scotland, trip Scotland, information Scotland, background Scotland, car Scotland, ship Scotland, uk Scotland, train Scotland, celtic Scotland, glasgow Scotland, shetland Scotland, lifestyle Scotland, tay Scotland, bus Scotland, headlines Scotland, education Scotland, little bit Scotland, navigating Scotland, cookie Scotland, covid Scotland, sport Scotland, ease of access Scotland, videos Scotland, highland video games Scotland, community Scotland, golf Scotland, scots Scotland, food Scotland, whisky Scotland, budget Scotland, visitscotland Scotland, museum Scotland, newsletter Scotland, arbroath Scotland, hell Scotland, roadway Scotland, distilleries Scotland, st andrews Scotland, cocktail Scotland, see scotland Scotland, europe Scotland, castles Scotland, future Scotland, take in Scotland, weblog Scotland, dundee Scotland, driving Scotland, sporting activities Scotland, covid-Scotland9 Scotland, transport Scotland. Scotland, like the whole of Great Britain, is actually not one of the most cost effective locations. In add-on, in Scotland the outdoor tents can easily be set up essentially anywhere, therefore vacationers can additionally rest in the crazy. The most popular and one of the very most beautiful hiking trails in Europe is the alleged West Highland Way. Longer journey? How around north along the west coast and after that back to the quieter, albeit less stunning eastern? Many tourists in Glasgow, takes a train to Mallaig (occasionally exploring Glencoe or even Fort William en route) then visits Isle of Skye (one of the most beautiful of the Scottish isles), at that point scalp along the shore in the direction of Ullapool, as much as Durness, on the means back seeing Inverness, Fort Augustus (Loch Ness), Aberdeen as well as Cairngorms National Park, and also lastly Street Andrews. Is it feasible by buses as well as learns? Naturally it is actually possible, however you will definitely miss out on a whole lot, so it is far better to rent out an automobile for at the very least aspect of the vacation. And also don’t be actually fooled by the vacationer catch of Loch Ness– in reality, there are actually a lot of so much more wonderful locations throughout Scotland country Scotland, scottish Scotland, app Scotland, conservative Scotland, info Scotland, scotland Scotland, our company Scotland, edinburgh Scotland, little one Scotland, creed Scotland, map Scotland, iona Scotland, food selection Scotland, traveling Scotland, information Scotland, background Scotland, vehicle Scotland, ship Scotland, uk Scotland, train Scotland, celtic Scotland, glasgow Scotland, shetland Scotland, lifestyle Scotland, tay Scotland, bus Scotland, updates Scotland, education and learning Scotland, little Scotland, navigating Scotland, biscuit Scotland, covid Scotland, sporting activity Scotland, ease of access Scotland, video clips Scotland, highland activities Scotland, neighborhood Scotland, golf Scotland, scots Scotland, food items Scotland, whisky Scotland, finances Scotland, visitscotland Scotland, gallery Scotland, e-newsletter Scotland, arbroath Scotland, heck Scotland, road Scotland, distilleries Scotland, street andrews Scotland, beverage Scotland, check out scotland Scotland, europe Scotland, castles Scotland, potential Scotland, take in Scotland, blog site Scotland, dundee Scotland, steering Scotland, sporting activities Scotland, transport Scotland Glenelg I keep in mind seeing Scotland for the first time at the end of April. It was actually actually spring season in Scotland, the sunshine was actually warming up, while in Scotland it was actually still wintertime all over. The Highlands were actually still dealt with in snow in lots of places, as well as in Edinburgh it was actually piercingly rain. When taking a trip in Scotland, firstly really good, waterproof, sports shoes. A decent poncho (and also windproof!) Will definitely also be available in helpful, sometimes it is likewise worth including a thin scarf, a sports hat as well as sports gloves to the knapsack (springtime and also autumn). In winter season, I propose preventing Scotland coming from a distance. Why? The answer is actually easy: it pours and blows. In the case of a low-budget vacation, sleep in a camping tent or even stay only in hotels (price regarding PLN 80 per evening)., Whiskey, visit at least one distillery and order fish and chips along with white vinegar at least when. I wish that through this post I promoted my pals (:-RRB-) yet likewise unfamiliar people to travel to Scotland. It is actually truly worth a hundred opportunities! I welcome you to visit, so I am still right here. Lovely Scottish coastlines. Loch Lomond Backpack. Iona- little isle, white colored seashores. Isle of Skye. Glencoe. Eilean Donan Castle. Isle of Arran. Scotland is actually definitely an actually beautiful country, and every year it is visited by groups of tourists coming from the United States, France, and also even Italy or Spain. Arran is actually contacted Scotland in mini. Scotland, like the whole of Great Britain, is actually certainly not one of the most inexpensive destinations. It was currently spring season in Scotland, the sunshine was actually heating up, while in Scotland it was still winter months all over. I wish that along with this message I motivated my pals (:-RRB-) however likewise strangers to journey to https://www.scotland.com/

 12. Scotland is certainly a really attractive nation, as well as each year it is actually checked out by crowds of tourists coming from the United States, France, as well as even Italy or even Spain. I can not avoid the opinion that Poles happen listed here primarily for job. Hardly any individual taking leave of absence in July, August or September will definitely consider Scotland. Possibly it is considering that of the costs that are actually undoubtedly hostile for some vacationers. The land of Nessi and also men in kilts is actually most definitely worth a longer or brief experience. Maybe it is actually good to think of it today, when the worth of the pound is dropping, as well as therefore our experts will spend a lot less for a vacation in Scotland? Glen Affric in early springtime Why is it worth it? Scotland is predominantly a splendid garden in the north of the country. In Scotland, I have presently been actually capable to see seals, dolphins or also deer. Scotland is actually likewise a traditionally interesting land (who watched Brave Heart?), Where you can easily visit splendid rock palaces (Edinburgh, Stirling, Linlithgow, Eilean Donan). The resources on its own, the marvelous Edinburgh, also should have interest, specifically during the course of the summer season events. country Scotland, scottish Scotland, app Scotland, conservative Scotland, details Scotland, scotland Scotland, our company Scotland, edinburgh Scotland, child Scotland, creed Scotland, map Scotland, iona Scotland, food selection Scotland, travel Scotland, records Scotland, past Scotland, vehicle Scotland, ship Scotland, uk Scotland, train Scotland, celtic Scotland, glasgow Scotland, shetland Scotland, society Scotland, tay Scotland, bus Scotland, news Scotland, learning Scotland, bit Scotland, navigating Scotland, biscuit Scotland, covid Scotland, sporting activity Scotland, availability Scotland, video clips Scotland, highland games Scotland, area Scotland, golf Scotland, scots Scotland, meals Scotland, whisky Scotland, finances Scotland, visitscotland Scotland, museum Scotland, email list Scotland, arbroath Scotland, hell Scotland, road Scotland, distilleries Scotland, street andrews Scotland, drink Scotland, visit scotland Scotland, europe Scotland, castles Scotland, potential Scotland, take in Scotland, blog site Scotland, dundee Scotland, driving Scotland, sporting activities Scotland, covid-Scotland9 Scotland, transportation Scotland. Edinburgh – Some concepts for seeing Scotland Traveling in Scotland must certainly start with its own funding. It takes around pair of days to visit Edinburgh, but you can easily expand this opportunity up to four. In the scenario of a brief visit to Scotland, you can also confine on your own to Edinburgh merely, spending one day on a round vacation by bus in the Scottish mountainous (just about every travel organization in the resources supplies it). Arran is actually contacted Scotland in baby. Loch Lomond is actually one of Scotland’s pair of nationwide parks, an attractive pond surrounded by hills as well as woods. On the means, you can easily additionally check out Stirling Castle. nation Scotland, scottish Scotland, application Scotland, conservative Scotland, relevant information Scotland, scotland Scotland, us Scotland, edinburgh Scotland, kid Scotland, cult Scotland, chart Scotland, iona Scotland, menu Scotland, traveling Scotland, records Scotland, record Scotland, automobile Scotland, ship Scotland, uk Scotland, learn Scotland, celtic Scotland, glasgow Scotland, shetland Scotland, lifestyle Scotland, tay Scotland, bus Scotland, information Scotland, learning Scotland, little Scotland, navigation Scotland, cookie Scotland, covid Scotland, sport Scotland, availability Scotland, video clips Scotland, highland games Scotland, area Scotland, golf Scotland, scots Scotland, food items Scotland, whisky Scotland, budget plan Scotland, visitscotland Scotland, gallery Scotland, newsletter Scotland, arbroath Scotland, heck Scotland, roadway Scotland, distilleries Scotland, street andrews Scotland, alcoholic beverage Scotland, check out scotland Scotland, europe Scotland, castles Scotland, potential Scotland, take in Scotland, blog Scotland, dundee Scotland, driving Scotland, sporting activities Scotland, covid-Scotland9 Scotland, transportation Scotland. Scotland, like the entire of Great Britain, is certainly not one of the most affordable destinations. In add-on, in Scotland the outdoor tents can be actually set up literally anywhere, so travelers can easily additionally rest in the crazy. The very most widely known and one of the most stunning hiking tracks in Europe is the alleged West Highland Way. Longer vacation? How about north along the west shore and afterwards back to the quieter, albeit much less exceptional eastern? Several travelers in Glasgow, takes a train to Mallaig (in some cases exploring Glencoe or Fort William en route) then visits Isle of Skye (one of the most wonderful of the Scottish isles), then scalp along the shoreline in the direction of Ullapool, as far as Durness, on the way back seeing Inverness, Fort Augustus (Loch Ness), Aberdeen and Cairngorms National Park, and eventually Street Andrews. Is it possible through buses and also learns? Naturally it is actually achievable, yet you are going to miss a lot, so it is actually better to lease a cars and truck for a minimum of component of the excursion. As well as don’t be actually tricked due to the visitor trap of Loch Ness– actually, there are actually plenty of a lot additional stunning locations around Scotland country Scotland, scottish Scotland, application Scotland, conservative Scotland, info Scotland, scotland Scotland, our company Scotland, edinburgh Scotland, kid Scotland, creed Scotland, chart Scotland, iona Scotland, menu Scotland, traveling Scotland, records Scotland, record Scotland, cars and truck Scotland, ship Scotland, uk Scotland, train Scotland, celtic Scotland, glasgow Scotland, shetland Scotland, society Scotland, tay Scotland, bus Scotland, updates Scotland, education Scotland, bit Scotland, navigation Scotland, biscuit Scotland, covid Scotland, sport Scotland, availability Scotland, video recordings Scotland, highland video games Scotland, community Scotland, golf Scotland, scots Scotland, meals Scotland, whisky Scotland, budget Scotland, visitscotland Scotland, museum Scotland, newsletter Scotland, arbroath Scotland, heck Scotland, street Scotland, distilleries Scotland, street andrews Scotland, beverage Scotland, check out scotland Scotland, europe Scotland, castles Scotland, potential Scotland, experience Scotland, blog Scotland, dundee Scotland, driving Scotland, sporting activities Scotland, transportation Scotland Glenelg The weather may be irregular. I remember seeing Scotland for the 1st time at the conclusion of April. It was actually actually come Scotland, the sunlight was warming up, while in Scotland it was actually still wintertime all around. The Highlands were actually still dealt with in snow in numerous locations, and also in Edinburgh it was actually piercingly rain. Obviously, it ended up as soon as possible that I had not stuffed the right traits. I was actually planning to remain in the metropolitan area, however likewise ballet flats, shoes, ornamental coats and thin shirts diminish in springtime. When traveling in Scotland, first off great, waterproof, sports footwear. A respectable poncho (as well as windproof!) Will certainly likewise happen in helpful, often it is actually additionally worth including a thin scarf, a sports hat and also sports handwear covers to the backpack (spring as well as fall). In winter months, I recommend avoiding Scotland from a range. Why? The solution is simple: it puts as well as impacts. Additional little things: Umbrellas absolutely don’t function (the wind bends all of them with all directions), the tent must (MUST!) possess a really good flysheet, it is worth taking a multiple-use bottle with you (tap water, however additionally drinkable in streams or even rivers), a minimum of a handful of sets of socks, a cozy fleece and something to repel vicious flies (I advise a modicum). When it comes to a low-budget excursion, sleeping in a camping tent or stay only in hotels (cost about PLN 80 per evening). You ought to try fish and shellfish (they are actually scrumptious!), Whiskey, browse through at the very least one whiskey and command fish as well as potato chips with white vinegar a minimum of when. I hope that using this article I encouraged my pals (:-RRB-) however also complete strangers to take a trip to Scotland. It’s actually worth a hundred opportunities! I invite you to go to, if simply I am actually still listed below. Wonderful Scottish coastlines. Loch Lomond Backpack. Iona- tiny island, white beaches. Isle of Skye. Glencoe. Eilean Donan Castle. Isle of Arran. Scotland is actually most certainly an actually beautiful nation, as well as every year it is checked out by groups of visitors coming from the United States, France, and also Italy or Spain. Arran is gotten in touch with Scotland in baby. Scotland, like the entire of Great Britain, is actually not one of the most cost effective places. It was currently spring season in Scotland, the sunshine was heating up, while in Scotland it was still winter all over. I really hope that along with this post I urged my close friends (:-RRB-) but likewise strangers to take a trip to https://www.scotland.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.