18 Comments

 1. What would you say to someone who had an episode of psychosis and was diagnosed as bipolar that wanted to smoke cannabis that had either a 1:1 ratio of THC and CBD or even a 1:2 ratio of THC and CBD.

  would this cause any further psychotic episodes?

 2. Ik maak THC /CBD-olie zelf volgens Simpson methode, sinds de longkanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen, óf tegen absurde prijzen, óf we kregen een of ander slap aftreksel v/e internetaanbieder, óf we kregen gewoon helemaal niets, nadat we al betaald hadden!
  Omdat ik het zelf maak, weet ik ook zeker dat ik goede olie heb, van daadwerkelijk 25% pure pasta (géén rare toevoegingen en géén leugens over het %THC of CBD, zoals vaak het geval is, bij de massaproductie van internetaanbieders/bedrijven/stichting SuverNuver)

  De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken, zodat mensen gewoon niet tegen zulke problemen aan kunnen lopen….

  Zelfs bij de apotheek, durven ze gewoon 180 euro te vragen voor een flesje (wel héél erg verdunde) THC olie!

  Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het helpt écht goed.

  Mocht jij ook tegen bovengenoemde problemen aanlopen, of heb je vragen, kun je me altijd mailen: [email protected]home.nl . wellicht dat ik je kan helpen ermee…

 3. Thank you for your great summary of the findings. This goes hand in hand with similar research I've conducted. Watching you speak is a lot better than reading a boring medical article about it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.