OPBRUGTE PRODUKTER | Anmelder Mit SkønhedsskraldNogle produkter er tilsendt i PR / til test * YES OPBRUGTE PRODUKTER SÅ KØRER VI! You know the drill PRODUKTER Bath & Body Works Lemon and Fig …

7 Comments

  1. Tak for endnu en informativ video. Du nævner, at du kan komme på min. 10 serum's, der er bedre ( mere fugtgivende) end den fra Vichy. Kan du nævnte et par af dem? 😉 Også gerne en god ansigtsrens uden alt muligt gejl i ( læs: parfume).
    Dejlig dag til dig.

  2. Hvilken curl cream er det du bruger? Har selv problemer med at mit krøllet hår, dagen efter det er vasket. Altså der er ikke rigtige "flotte" krøller dagen efter

  3. Nu har jeg været så irriteret på de amerikanske og australske youtuber der konstant snakker om function of beauty og har selv været inde på nettet og er igang med at prøve deres hårprodukter i form af shampoo og balsam, ville dog gerne høre om det var noget du var interesseret i at prøve engang og eventuelt lave et blogindlæg og video omkring for at se om det noget du kunne anbefalde og reelt sætte et realistisk lys på, for alle de andre siger jo det er fantastisk (nok pga samarbejdet med dem) 😊

  4. Mht. selvbruner så har jeg gode erfaringer med St. Moriz Gradual Tan & Protect Cream SPF 30 (: Kunne være du skulle prøve den i stedet(:

  5. Jeg elsker den mascara fra Wet n Wild – jeg tror faktisk jeg lærte den at kende fordi du lavede en first impression med den engang, hvor du fik de flotteste vipper 🙂 Tak for en god video!

Leave a Reply

Your email address will not be published.